Strony
Strona główna
Śniadania
Obiady
Ciasta
Bułki
Sosy
Obiady
Bazyliowo-pietruszkowe pesto z płatkami migdałowym
i
podane z makaronem kukurydzianym:
Orientalny krem z dyni, ciecierzycy i soczewicy czerwonej
podany z mleczkiem kokosowym, ciecierzycą i natką pietruszki
(vegan):
Pierś z kurczaka smażona z marchewką i duszonymi pieczarkami
w sosie kokosowo-orzechowym:
Makaron białkowy z twarogiem
z karmelizowanymi migdałami i cukrem kokosowym:
Tofu marynowane, smażone na oleju kokosowym z cebulą;
kasza gryczana niepalona, awokado
(vegan):
Warzywna potrawka z płatkami jaglanymi
z mleczkiem kokosowym
(ciecierzyca, marchew, soczewica, pomidory)
VEGAN:
Makaron białkowy z warzywami
i grzybami leśnymi w orzechowym sosie:
Wegańska dyniowa potrawka: kukurydza,
soczewica i pieczarki w dyniowym sosie curry:
Pieczony łosoś cytrynowy, jajko zapiekane w awokado
surówka z kapusty kwaszonej i marchewki z olejem lnianym:
Risotto z grzybami leśnymi na białym winie i domowym bulionie;
pieczone udko z kurczaka;
sałata z pomidorkami koktajlowymi i domowym sosem balsamicznym:
Pieczone polędwiczki wieprzowe
z pieczonymi plastrami kabaczka
w papryce słodkiej wędzonej i kuminie:
Smażone tofu marynowanew przyprawach
i sosie sojowym z makaronem ryżowym
w sosie z mleczka kokosowego z trawą cytrynową (vegan):
Leczo z kabaczkiem, papryką, pieczarkami i kiełbasą:
'Spaghetti bolognese'
makaron pełnoziarnisty z domowym,
pomidorowym sosem mięsnym
z soczewicą:
(vegan) Trójkolorowa quinoa z czerwoną soczewicą
marchewką, czerwoną cebulą i papryką:
Warstwowa zapiekanka
kuskus-kalafior-kokosowy sos pomidorowy
z soczewicą-pomidorki koktajlowe-mozarella:
Orientalna potrawka dyniowo-marchewkowa
z kawałkami schabu:
Makaron ryżowy w orzechowo-kokosowym sosie dyniowym
z grillowanymi paskami kurczaka:
Wegańskie kotlety z ciecierzycy i batata:
Makaron Soba z zielonym sosem (awokado-feta-bazylia):
Pęczak w jajku
z fasolą mung, marynowaną kalarepą i bazylią:
Orzechowo-ziołowe pieczone warzywa (batata, marchewka, kalafior, szparagi):
Marchewkowe placki z kukurydzy (bez maki):
Małże w cytrynowym sosie curry:
Pomidorowa potrawka z soczewicy z jarmużem z piersią z kurczaka:
Botwinka z mlekiem kokosowym:
Wegańska potrawka warzywna z mleczkiem kokosowym:
Zapiekanka z kaszy gryczanej i fasoli mung:
Brokułowo-groszkowe wegańskie kotlety:
Placek sojowy z kukurydzą,
podany z sałatką
polaną olejem lnianym:
Pęczotto dyniowe
podane z cytrynowo-maślanym jarmużem:
Naleśniki kasztanowe
z hummusem i warzywami:
Potrawka z żółtej soczewicy
z papryką żółtą, marchewką i pietruszką,
z szafranem:
Pomidorowa potrawka z czerwonej soczewicy:
Kasza jaglana smażona w jajku
z duszonym szpinakiem, kukurydzą i fasolką szparagową:
Zupa krem z marchewki i pietruszki
z sosem sojowym:
Fasola po bretońsku
(Adzuki, Jaś, Borlotti)
:
Pizzerka z polenty z pesto z natki pietruszki,
kukurydzą, groszkiem, kiełkami i twarogiem:
Curry z kurczakiem i warzywami
w mleku kokosowym:
Makaron sojowy smażony z jajkiem,
i kiełkami brokuła:
Wegetariańskie kotlety twarogowe z quinoai cukinią:
Gruszkowo-ziołowa zapiekanka twarogowa z kaszą gryczaną niepaloną
:
Gryczane ravioli nadziane fasolą adzuki i marchewką:
Mix sałat z sosem z octu balsamicznego,
z awokado, cukinią, pomidorami, fetą i ziarnami:
Sos dyniowo-ricottowo-ziołowy z makaronem pełnoziarnistym:
Dyniowa kasza gryczana niepalona:
Sos czosnkowy z tofu z makaronem szpinakowym:
Zupa krem z żółtej soczewicy:
Zdrowe wege kotlety z ciecierzycy i fasoli czerwonej:
Risotto z kurkami:
Żytnie pierogi z jagodami:
Pieczony łosoś z serem z niebieską pleśnią:
Pieczona, soczysta pierś z kurczaka:
Dhal z czerwonej soczewicy:
Sałatka z kaszy jaglanej i szparagów,z awokado,
kurczakiem, jajkiem i papryką w tortilli:
Pieczona frittata z zielonymi szparagami i tuńczykiem:
Czerwony ryż z kukurydzą i serem:
Ravioli con uovo, z ricottą i płynnym żółtkiem:
Ziołowe, soczyste żeberka w miodzie:
Pad Thai z krewetkami:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Follow my blog with Bloglovin
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz